sunnuntaina, toukokuuta 03, 2009

Litoteesejä ja muita-ei niin kurvikkaita suorakulmioita

Vap vap. Olihan sitä taas kerrakseen. Perjantaina söimme hyvin ja kokoonnuimme tovereiden kanssa toverissa. Siitä piti sitten piipahtaa pikaisesti vallilassa, mutta pitopöytä tarjoomuksineen vieräytti ajantajun. Tulimme joskus kotia ja höpisimme vielä keskenämme aamuun.
Seuraavana aamuna rakensin päräyttävän aamiais setin vaimollein, joka ei moisesta pahastunut ja eipä kun kiipeämään kallioon Marinadin takapihalle, missä tapahtui yleistä haahuilua. Kissa-ansakin sanoi käsipäivää. Unohti vain mokoma vetää kyntensä sisään.
Lähettäjä Elonmerkkejä

Eilen teimmekin sitten pyörälenkin. Emme tosin päässeet valtterin kirppistä kauemma, mutta reissu oli sitäkin tuotteliaampi. Löytyi talu (jolle ei tosin ole seinätilaa) sekä vanaha tarra, joka liimautunee ajovälineeseen.
Lähettäjä Elonmerkkejä


Lähettäjä Elonmerkkejä


Lähtöä tehtäessä löytyi vielä vanha kasettiradio.
Ihan priimakuntoinen Telefunkkeni takuutodistuksineen ja manuaaleineen. Soundi on niin tykki, kuin moisessa vain voi olla. Toiset maksaa satasia tivoli audioista, minä ostelen aitoa parempisoundista dipolikamaa halvalla. Tämäkin lähti viiteentoista euroon.
Lähettäjä Elonmerkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti