Kaikkee sitä...

Maanantaina tuli piipahdettua studiolla puhallinsessioiden merkeissä. No ne meni ihmeemmin. Jäbät hanskaa, niin on helppo äänittää. Duunasin vajaan tunnin pohjia valmiiksi, jotta jätkien olis helpompi soittaa osuuksiaan. Tollasta perus tason säätöä ja kevyttä kenttä-kompressiota. Jumaliste että hymyilytti, kun pienellä säätämisellä soundi nivoutui kasaan, kuin itsestään. Just nyt tuntuu, että tästä tulee iisein miksaus ikinä. Lähtösoundit on kaikin puolin hanskassa ja soitto toimii. Vielä pitäis vetää laulut, perkat ja yhden biisin blosarit, niin pääsee pistään paketin kasaan kunnolla.

Eilen teimme vaimon kanssa maakuntamatkailua Tammisaareen. Kuten aiemmin mainitsin, piti päivittää vaimon kone uudempaan. Tammisaaresta löytyikin immeinen, joka möi edullisesti hyvin palvelleen 12" iBookkinsa. Kyllä nyt plikan kelpaa.
Kysyin vielä erikseen kiltisti luvan vaimoltani:
"Kun mulla on nyt tulossa ne synttärit, enkä tarvi oikein mitään, niin saanko ostaa itselleni lahjaksi sulle uuden koneen."
Ja sain. On se reilu :D
Puu


Siitäpä juontuikin mieleeni, että myydään edullisesti hyvään kotiin 15" iBook. G3 800Mhz 640Ram. Akku hyvässä hapessa.

Kommentit

 1. "Just nyt tuntuu, että tästä tulee iisein miksaus ikinä."

  Niinhän se on aina, biisiä vääntäessä just tuntuu, että tästä tulee paras tekemäni ikinä, ihan erikoinen.
  Se tarkoittaa, että siitä tulee hyvä; ei lopulta todellisuudessa eroa, kun aika kuluu, juuri muistakaan hyvistä. mutta hyvä, se on sen merkki.

  VastaaPoista
 2. Oliks siin muute wlani tos mallis? Jos näisso, aletaa hieroo kauppoi :)

  VastaaPoista
 3. Eipä ollu, mutta kortinhan siihen saa... jostain...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit