Hakulomakkeen WWW-osoite

Hain tänään röitä. Hakemus tuli tehtyä sähköisesti, kun muutakaan keinoa ei annettu.
Kaavake oli paras mihin tähän mennessä olen ko. asioissa törmännyt, mutta silti sen täyttämiseen meni lähes tunti. Jos hakemuksen olisis voinut tehdä perinteiseen tapaan, olisin moisen muotoillut varmaan parissakymmenessä minutissa. Tuollaiset valmiit nettikaavakkeet kun tuppaavat kyselemään samat asiat moneen kertaan, hieman eri painotuksilla. Siinä sitten pitää yrittää väistellä pahimpia torttapåtorttia ja antaa itsestään
fiksua ja filmaattista kuvaa. Ei tosin liian fiksua filmaattisuudesta puhumattakaan, ettei työnantajakokelas saisi sinusta ylipätevää kuvaa.
Luovien alojen työhakemuksen täyttäjältä tarvitaan myös moisten kaavakkeiden kohdalla extrapaljon luovuutta. Monet alan ihmiset kun ovat käyneet koluja lähinnä opin, eivätkä papereiden takia, niin ne arvosanat ja sen semmoiset kurssitodistusopintoviikkoasteenkoulutusduiudit vähintäänkin häilyvät.
Eipä tässä muuten olis niin hinku sinne vakkari röihin, mutta omakotitalo tms. omalla viheralueella houkuttaa. Moinen luxus tuppaa vaan maksamaan rahnaa.
Laps´

Vaimo selas eilen asuntoja. 15 neliötä keskustan tuntumasta lähtis 750 €!!!
Häpyä perkele!

Kommentit

  1. Tulin just Tallinnasta, selailin kokouksen välillä Kumun kahvilassa paikallisia asuntomarkkinoita.

    Kyllä kuule Hesa on Tallinnaan verrattuna halpa. Vai mitäs tuumaat tästä: 51m2 Raekoja Plats (siis Raatihuoneen torin laidalla), hinta euroiksi muutettuna n. 408 000!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit