Matkuskus

Eilinen keli oli kuin keväinen enkeli, joten hyppäsimme vaimoineni pyöräimme selkään ja suuntasimme keskuspuistoa kartoittamaan. Erinomainen mesta leppoisaan mankelointiin. Mukavan tasaista, mutta silti kivan mäkistä, reittivalinnoista riippuen. Heppoja, sauvakävelijöitä ja...
Eläinten hautuumaat ovat muuten päheitä paikkoja. Missä muualla suru näkyy niin selkeästi? Ihmiset kun kuopataan, niin kaikessa paistaa kunnioitus ja pelko vainajata kohtaan, oli se sitten todellista tai kristillistä tavan vuoksi pokkurointia. Punainen hautakynttilä pistää jo silmään ja asialle haluttais tehdä jotain, muttei uskalleta, jos se on vaikka joku vakaumusjuttu tai jotain semmoista.
Herra Hipsu Hyppelin kuopan reunalle asetetut neonvärjätyt tekokukat ja aikaa sitten haalistunut valokuva kehyksissään kuvastaa häpeilemättä melkoista kiintymystä ja paljasta hämmennystä, mitä kuolema saa ihmisessä aikaan.

* * * * *

Huomenna pitäis lähtä Kometan kans kierteleen vähän mualimaa. Tai no Suomenmaassa pysytään, mutta odotettavissa on seriöösiä perseen puutumista. Pitääkin muistaa hakea säläkaupasta semmoinen lukulamppu, jonka saa kirjan reunaan kiinni, niin voi lueskella autossa pimeän jälkeenkin.
Tulkaa rokkaan äässiinne oheisiin soittojuottoloihin. Perässä ei tarvi rundaa, mutta aina kohdalle osuessanne kyllä.
Kometa & Co:
 • 26.03.2008 - Klubi, Tampere (w/ Sydän, Sydän + Candy Cane)
 • 27.03.2008 - Henry's Pub, Kuopio
 • 28.03.2008 - Karjalantalo, Joensuu (w/ Sydän, Sydän + Kara)
 • 29.03.2008 - Lutakko, Jyväskylä (w/ Sydän, Sydän)
 • 30.03.2008 - 45 Special, Oulu
 • 03.04.2008 - Klubi, Turku


JariTero

Kommentit

 1. Jaahas, se olisi tänään Treella. Perkule, työpaineita, mutta yritän vielä pinnistää, jos pääsisin paikkaamaan varaslähtöni kuukausi sitten.
  Hyvää keikkaa saanee toivotella joka tapauksessa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit