maanantaina, maaliskuuta 03, 2008

Bodya, sporttia ja tsemppistä

Olipahan rankat synttärit eilen. Hilipastiin messukeskukseen vapaa-ajan messuille ilmaislippujen turvin. (ihanko joku oikeasti maksaa myyntiesittelyistä???) No ensimmäiseksi piti tietenkin saada jotakin pikku naposteltavaa, kun wannabe sporttisten ihmisten seassa pujottelu rupesi välitömästi hiukomaan. Päädyimme raivon partaalle, josta viimeisillä voimillamme tilasimme pökkiin kolmioleivän ja pullon jaffaa. Ei edes maksanut kahdeksaa euroa. Halapaa kuin messukeskuksessa syöminen!
Tämän jälkeen menimme jälkkärille jollekin terveyspatukka ständille. Ei ollu kovin hyvää, mutta niistä tuli nälkä takaisin. Jokapaikassa myytiin todella rumia fitnes vaatteita. Golf osastolla hakkasimme tovin golffia, wiillä toki. Päivän huumori, sekä WTF annoksesta vastasi Flexibar niminen kuntoilutuote. Vähän hankala selittää, mistä on kyse. Paree ehkä vain katsoa tämä video:

3 kommenttia:

 1. Tuota kepukkaa on kehuttu kovasti. Valtavista olkapäävaivoista vuosia kärsineenä olisin valmis kokeilemaan, mutta olen varma, että lopulta kepukka makaisi "soutulaitteen ja kuntopyörän välissä".

  Tehosta olen kuitenkin vakuuttunut.

  VastaaPoista
 2. Onhan verkostomarkkinoinnillakin jotku rikastuneet.
  Mene uimaan. Se auttaa lihas ja liikuntaelinvaivoihin ja on lisäksi hyödyllinen taito.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/3/08 17:16

  Kepukkahan on nähtävästi viritetty tuonne hertsiluokan taajuudelle; tarkoituksena tällaisella epävakaalla vetkulilla on kiusata kehon pikkulihaksia, joita on hankala kiusata muuten kuin epävakauskeinoin.
  Testailin joskus kaupassa kyseistä värkkiä ja aika kevytkäyttöiseltä se vaikutti noin kuntoiluvälineeksi.
  Markkinointikoneistohan tunnettu kyvystään vesittää hyvät ideat ihan kivoiksi tuotteiksi.

  VastaaPoista