tiistaina, marraskuuta 13, 2007

Bass odysseia

Aika kreisii shoppailua pääsi tapahtuman eilettäin. Tuli kutsu Plutonium 74 studiolle, jonne päätin lähtä ilkeän näköisestä säästä huolimatta pyörällä. Pääsin pohjoisrantaan, Millbrookiin asti ja olin pitkistä kalsareistani (tottakai!) huolimatta ihan kohmeessa.
Paukkasin sitten samoin tein sisään lämmittelemään, kun samassa muistin kerran Mitjan kehuneen nylon päällysteisiä bassonkieliään. Kaupathan siitä syntyivät. Kreisii tästä shoppailusta tekee sen, että uudet kielet taisin ostaa viimeksi joskus vuonna 2003. En nimittäin tykkää sitten yhtään siitä klangista, mikä lähtee bräniköistä. Vaihdan aina uuden kielen sitä mukaa kun vanha sattuu katkeamaan, mitä ohimenen sanottuna tapahtuu älyttömän harvoin. Noh eniveis. Nää on siis GHS:n flätit, nylonpuneiset ja älyttömän helpposoittoiset kielet. Ei kulu sormi, vaikka miten raastais. Ja soundi on mukavan pyöreä. Niin ja mikä parasta, nää on mustat! Me likes!

Siitä sitten pyörän nokka takaisin kotia kohti, kuivat kengät jalkaan ja suosiolla julkisiin. Kaskipitkä tarina lyhennettynä: Miksaan plutskujen tulevan pitkäsoiton joulu-tammikuun aikana. Taas projekti, jota odotan innolla. Bändi on nimittäin loistava!
Oletteko muuten pannet merkille, että basistivitsit ovat yleensä niin luokattoman huonoja, että ne kertovat enemmän kertojistaan, kuin basisteista:
"KERROTAAN, ETTÄ INTIASSA ASUISI NIIN PIENI BASISTI, ETTÄ HÄNEN TUKKANSAKIN HAISEE JALKOHIELTÄ."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti