Sisäinen elukka

Syssy saapuu ja minä en tiedä kumpaa hommaa tekisin, lauluedittejä vaiko dokumenttifilmi musiikkeja, joten teen niitä vuorotellen. Marjomaan Sampolta nimittäin tilattiin jatkoa kulttisuosiota nauttivaan "animal within" sarjaan, joka alunperin ilmestyi 2002 North Finland Film Comissionin toimesta. Sarjan kuvaus kertonee kaiken oleellisen:
"Chuck Worthington III and Helmut Schenker, missing. These tapes were found in a metal container." Eli fiktiivistä dokumenttia. Nyt on työn alla siis fiktiivinen dokumentti, tästä fiktiivisestä dokumentista, johon multa tilattiin ns. paskaa dokumenttimusaa. Olenkin yrittänyt seurata 4-D dokkareita ja mm. cheaters sarjaa, josko haaviin tarttuis ideoita. Noh ei ole, mutta ihan himmeän massiivisia megalo-pastisseja on kyllä tullut muuten tehtyä. Nyt on raiskattu mm. Eric Satie ja Morricone. Nino Rotalta lähtee luultavasti seuraavana neitsyys. Niin, ja niitä laulujakin pitäis editoida.
Ostatie. Jos kebabbia tekee mieli, eikä osaa päättää että meniskö chilliin vai stadin kebabbiin, niin vallilasta löytyy kuvan mesta, josta saa maailman vetisimmät keput.
En suosittele.

Kommentit

Suositut tekstit