Houses of the holy ja muita sattumuksia

Eilinen aamu lähti käyntiin vitutuksen saattelemana. Lähden tohkeissani studiolle vallilaan, kuunnellen Zeppeliiniä ja hyppään fiiliksissäni seiskan ratikkaan, syventyneenä mellotron/sello sovituksiin. Kurvissa mua lähestyy joku täti kysymyksellä, joten nappaan luurit korviltani kuullakseni "Matkalippujen tarkistus olkaa hyvä." No arvatkaa vain, olinko
kokonaan unohtanut ostaa moisen läpyskän! Ja minä kun aina napisen livekonserttien naurettavista lipunhinnoista. Nyt tuli Zepukoiden levylle hintaa 12€ plus 80€!!!


Miksaukset käynnistyivät odotusten mukaan, eli helposti. Hämmentävän hyvät raidat olin taas äänittänyt *Taputtelee itseään selkään* Jätkät oli hangon kekseinä studiolla ja hehkuttivat kahta jo miksaamaani biisiä estoitta. "No tältähän tämän on pitäny kuulostaa niinku aina!"
Kiitos, niin minustakin. Taas tuo Soundtraksin tila lunasti odotukset. Ei ole tarvinnut lisätä keinokaikuja rumpuloihin olleskaan. Kaikki tarvittava löytyy tilamikeistä.

A-siasta toiseen:
Vaimolla oli eilen(kin) hyvä pointti. Jos ja kun media, ihan vallan yleä myöten on huolissaan Ruotsalaisen pilapiirtäjän Lars Vilksin saamista tappouhkauksista, niin miksi hänen menemisistään ja tulemisistaan uutisoidaan niin pirun tarkasti?

Kommentit

 1. Elokuun alussa matkalla töihin ekana lomanjälkeisenä päivänä paikallisjunassa minun uuden Nine Inch Nailsin välistä intiimiä ystävyyttä häiritsi jo ulkoisestikin sosiopaatilta näyttäneen lipuntarkastajan vittumainen ääni. Äijän habituksen ja epävireisen nasaaliäänen ja Mr. Reznorin apokalyptisen angstin yhdistelmä liputtomuuteeni oli aiheuttaa kontrolloimattomia aggressioreaktioita, jotka sain kuitenkin hillittyä. Mukavan kallis eka työpäivä, tosin elämä on.

  VastaaPoista
 2. Hoi Jazmanaut!

  Jo ollaan tulevaisuudessa, kun blogeista pitää lukea teidän elämästä. Pitkänsillan metafyysinen pituus lienee hämmästyttävä.

  Hkl:n tarkastajat voi laittaa suoraan työpaikalta pakettiin ja kiinnittää rauhanturvaajien jeeppeihin suojaamaan tienvarsipommeilta.

  Onko se kometa hyvä, erinomainen vai hämmästyttävä?

  Soittoa ja ruokaa!

  VastaaPoista
 3. No moe. Miksei sulla oo blogia, josta vois tarkistaa kuulumisias?
  Nyt lienee pakko mennä jokupäivä kaljalle tms.

  Kometa on erinomaisen hämmästyttävä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit