Mitä häh???

Eksyimme eilen vaimon kanssa baariin ja vieläpä keskellä päivää. Baarista vaelsimme kolmen ystävän, (joista yksi uusi) kanssa jugend linnaan, jota myös kodiksemme kutsutaan ja jossa päädyin ihmisten erikoisruokavalioista johtuen valmistamaan koko poppoolle tujun pläjäyksen tonnikalapastaa. Se oli kuulemma niin hyvää, että ihme etten oo kuulemma oikiasti kokki!

Moinen lohduttaa. Kävin nimittäin juuri kuulotesteissä ja kuuloni on heikentynyt. Ei paljoa, mutta kuitennii!!! Vasemmassa korvassa todettiin kuoppa kilohertsin paikkeilla.
On itseasiassa ihme, ettei kuuloni ole pahempikin. On nimittäin tullu raiskattua värekarvoja jos jonkinlaisissa tilaisuuksissa. Esimerkiksi rumpaleille on yhteistä sellaisen asian hahmottamiseen liittyvä puutos, että jos henkilö kykkii rumpusetin alla mikitystehtävissä, niin sattuu vittu korvaan kun sitä virveliä tempastaan randomisti täysillä siinä kymmenen sentin säteellä!!!

Työnhaku ilmoitus: Haen muodollisella pätevyydellä kokin paikkaa jostain mukavasta pikku ruokaravintolasta, jossa kokki on tärkein ja asiakasmäärät pienet. Haussa olis mesta jossa asiakas tulis niinku paikalle, sit siinä otettais rauhassa bisset ja kartoitettas nälän kokoa ja kateltais, että mikä maistuis ja minkälainen fiilis kokilla olis tehdä ruokaa. Että haetaanko suuria linjoja, vai jaksaisko näpertää jotain hienovaraisempaa kuin nakkisoppaa? Keittiössä ei soiteta kiss-FM:ää tahi muita kaupallisia äänitapetteja, vaan kokki toimisi samaan rahaan myös DJ:nä Palkkaa tarvitsen kohtuullisesti. Kunnioittaen:Jazmanautti

Kommentit

  1. koska tonnikalapasta on yleensä aina jotenki ankeeta niin odotan innolla hyvän tonnikalapastan reseptiä!

    VastaaPoista
  2. No niinpä onkin. Siksi en ole moista tehnyt vuosikausiin.

    Paistoin sipulia ja paprikaa, josta sain hyvän makeuden kehiin. Nakkasin pari purkkia jotain perus, tomaattikastiketta, kunnolla oliiviöljyä, oliiveja, tonnikalaa ja fetaa.

    Ei siis mitään kovin erikoista, mutta söihän sitä.

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa hyvältä, paprika, oliivit ja feta tuovat varmaan elämää siihen. Tein itte eilen krapulaiselle kolmikolle tekosyyksi ruokaryyppyjen nauttimiseen carbonara-johdannaista, johon tuli pekonia, banaanisalottisipulia ja kinkkua, liemeksi kermaa, munaa, sinihomejuustoa ja tapiksi vielä mustaleimaraastetta. Muuten oli hiton hyvää, mutta mustapippuria siihen kuuluu laittaa vielä runsaammin, suorastaan yltiöpäisesti. Terveysruokaa.

    VastaaPoista
  4. Mustapippurin yltiöpäinen käyttö on ain a suositeltavaa. Oli ruokalaji mikä tahansa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit