Jääkiekkoesitys

Vaimoni on ihana! Vai kuinka monen tiedätte vieneen miehensä lätkämatsiin?
Tyttö on kova polttamaan tupakkaa. Niin kova, että hänellä on jo henkilökohtaiset suhteet lähimmän R-kioskimme myyjien kanssa. Eräänä päivänä yksi sellainen antoi kaupanpäällisiksi liput hartwall arenalle ärräcupin loppuotteluun. No mehän siitä sitten internettiin, että mikä ärräkuppi ja ketä pelaa ja sen sellaista nippelitietoa metsästämään, mutta ilmeisesti on niin, että tämä tällainen jääkiekkofanitusharraste on vähän niinkuin salaseuraluontoista. Jos sä et oo skenes ines, ni oma vika.
No mutta ottelupäivä ja kellon aika oli sentään ilmoitettu itse lipussa.
Suurena päivänä lähdimme kohti pasilaa ja siellä areenan hollilla jo muutamat iloiset lätkäfanit rysysivät jo käsillään kanssa-kannattajia. Aito meininki!
Sisällä hallissa oli kyllä ihmeteltävää kerrakseen. Olen toki käynyt paikan päällä aiemminkin, mutta aivan erityyppisissä riennoissa kuin mitä lätkä on. Koko halli värähteli käsinkosketeltavaa urheilujuhlan tuntua, (sikälimikäli abstraktin tunnun värinää voi käsinkosketella) ja yhtenäisesti pukeutuneet nousuhumalaiset penkkiurheilijat haahuilivat tehokkaasti käytävillä. Taisivat muuten olla suurin osa sukua keskenään.
Mutta missä täällä on se peli? Eiku oviaukkoon kurkkimaan ja siellähän se! Ja siellähän NE!!! Astuimme nimittäin suoraan Jokerikatsomoon Jokerien pelatessa ja pienenpienellä Kärppäfanilla meni häntä koipien väliin moisesta kollektiivisestä ykseydestä! On erittäin hämmentävää ja kunnioitusta herättävää, kun edessä aukeaa punainen jokerifani meri ja ne kaikki huutaa rytmikkäästi ja lujaa ja huitovat käsillään ja...
Me mentiin sitten kiltisti hallin toiseen päätyyn. Sinne ihmisten keskelle.
Tulostaululta lunttasimme sitten että jokereita vastaan pelaa Pelicans. Vaimo kysyi että mistäs päin nämä pelikaanit ovat. Vastasin että lahdesta. Vastaukseni osoittautui olevan oikein, mitä sitten yhdessä ihmeteltiin. Pääni asiatietovarasto lienee massiivinen!
(Hyvä todistus tästä läthäpiirien ines-skenes teoriastani: googlasin pelicansin kotisivuille tarkistaakseni, että lahti fakta pitää todellakin paikkansa, mutta eihän se käykkään mistään selville. Siis kaikkihan tietää mistä ne on. Tai ainaski pitäis tietää.)

Itse matsi meni kyllä ihan ohi, kun miljöössäkin oli tarpeeksi ihmeteltävää. Mahetsua sakkia. Suosittelen! Jokerit tais voittaa, onnea heille. Niin ja väliajan zamboni showkin oli mahetsu. Vehkeeseen oli instattu auton kuppipenkki kuskin vasemmalle puolelle ja sihen oli istutettu joku kersa! Olin tälle kersalle hyvin kade. Miksi kaikki hauska on aina tarkoitettu lapsille???

Ohessa lahjakkaan urheilukuvaajan (vaimoni) näkemys aiheesta. Sekä kuva zambonista vehkeen valmistajan sivuilta. Huomatkaa kuvateksti:Nothing else is even close. Harvinaisen totta!

Kommentit

Suositut tekstit