Apuvah!


Miten reagoidaan tulipalon sattuessa? Minä en aiheesta muuta tiedä, kuin mitä hyvännäköinen blondi palomiehetär sivariaikana meille opetti että... jaa´a miten se nyt menikään... kai se piti sen mukaan sammuttaa. En nyt muista ku että sillä oli hyvät tissit.

Noh jokatapauksessa. Jos rakennuksessa syttyy tulipalo, niin se ei nähtävästikkään sammu sillä, että huudetaan että VOI HYVÄNEN AIKA! TULIPALO!!! HERRANJESTAS!!! yms.
Eikä myöskään sillä, että sitä mennään porukalla pällistelemään.
On se kumma että julkisessa rakennuksessa on paikan päällä neljä vahtimestaria (+yksi näköyhteyden päässä, autuaan tietämättömänä tapahtumasta.) ja sen seitsemän virkamiestä eikä yksikään tee mitään konkreettista sammuttaakseen tulen alun.

Ohjeistankin kaikkia lukijoitani näin:
1.Jos palaa, niin nappaa se palava sähkölaite seinästä, mikäli
a.-et polta hommassa itseäsi.
b.-et kuole sähköiskuun.
2.Nappaa lähimmältä ihmettelijältä sammutuspeitto kädestä ja yritä tukahduttaa tulen alkua, mutta varo ettei kytevä tuli roihahda peitteen alta naamalle.
3.Kehoita niitä vitun urpoja painumaan ystävällisesti helvettiin siitä tieltä ja tuomaan vaikkapa vaahtosammutinta paikalle!
4. Käske jonkun informoida myös potentiaalisia sivullisia pois tulilinjalta, jotta kiertäkääpä paikka ettette kuole tms.

Puhuin episodin jälkeen vaimoni kanssa puhelimessa ja se kysy, että oliko mulla "kaikki kuoli" paita päällä? No ei harmi kyllä ollu, ku aamulla vaihdoin, mutta Kometan bändipaitapa oli, jossa lukee:
"I Wonder why these weird things just keeps happening to me?"

Kommentit

  1. mitä mitä... saako noita kaikkikuoli -paitoja jo jostain?

    VastaaPoista
  2. Kun tekee itte niin saa sellasen ku haluaa... Tai mitä sattu tulemaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit