torstaina, elokuuta 24, 2006

Järjestyshärjö jatkuu...

Dodiih! Nytpä onkin sitten kaikki soitto, sekä laulusuoritteet nätisti purkissa.
Vähän meinasi tulla hoppu, kun eräänäkin laulusuoritepäivänä jouduimme pistämään pelin poikki, heti ensimmäisen säkeistön jälkeen. Talkbackista kuultua:
"Nyt herra laulutaiteilija lähtee kotiinsa ja keskittyy hiljaa oloon." Oli meinaan sen verran epämääräistä käninää, ettei voinut hyväksyä. Tiedä sitten yrittikö pikku flunssa pukata päälle, vaiko oliko venäläisellä savusumulla osuutensa asiaan. Luultavasti sekä-että. Ehkä kuitenkin enemmän että, kuin sekä.

Päinvastoin kuin aina, jouduimme äänittämään bassotaiteilut viimeisenä, johtuen basistin työkiireistä. Hää oli jyväskylän suurajoissa töissä ja raatanut itsensä siellä lähes hengettömään tilaan. Siksipäkin olikin sitäkin ihmeellisempää, että kaikki biisit menivät nätisti kahdeksan tunnin sessioissa talteen, ilman ihmeempiä säätöjä. Hurrah!

Niin ja roudattiinhan me paikalle tietty jengiä featuroimaan. Siiri ja Meru kävivät tuomassa ripauksen naisellista lämpöä parille raidalle ja naapuri studiosta roudasimme mestoille Robinin räbäyttään yhteen ralliin. Studion omistajakin joutui karjumaan taustoja. Mitäs läksivät.

Ja eiku miksaamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti