torstaina, joulukuuta 22, 2005

Jouluhuumaa

Tässä joulun alla on ollu niin kauhee meininki päällä, ettei tätäkään mestaa
oo tullu päiviteltyä, niinkuin soisi.
Mutta otamma sen nyt tässä kiinni, elikkäs kuromme aikaa umpeen.
Mitäs sitä onkaan loppujen lopuksi tapahtunu...
Noh, pikkujouluiltahan nyt ei vaan kertakaikkiaan voi välttyä:Meillä oli firmassa melkolailla jäykähkön kuivahko meininki. Bileet kun oli useemman kulttuurikeskuksen yhteiset, niin kantavana teemana tuntui olevan kuppikuntaisuus.
Juomaa oli yllin ja kyllin, punkusta bisseen. Ruokaakin oli kosolti, mutta vatsani esitettyä
vastalauseen majoneesilla ja katkaravuilla täytetyille syötäville pahvikipoille ja nahistuneille
lihapullille tyydyin juomiin ja ohjelmatarjontaan josta ens alkuun vastasivat stoan henkilökunnan hahmot koomisella taikashowllaan. Minnuu ihan oikeesti tuppas naurattamaan.
Heti perään lavalle pölähti drag queen, joka oli alun Paula Koivuniemi, yms. vedoillaan suorastaan loistava. Helvetin hyvää imitointia! Loppupuolella hän tosin rupesi vetämään joitain biisejä ihan oikeesti, tyyliin: "tää biisi on aina merkinny mulle tosi paljon ja mä saan tästä aina kamalasti voimaa..." jolloin lavalla olikin yht´äkkiä vain vanha elähtänyt mies, naisten vaatteissa :( How sad.
Sen jälkeen lavan täyttää keskinkertainen show-coverbändi, pakollisine (heeeiii tuolta tulee charlie brown, kaikki mukaan!!!) hittirenkutuksineen ja lattian täyttää hyvässä nosteessa olevat tätskät.
Tässä vaiheessa ajattelen, etteivät bileet tästä voi juuri parantua ja häivyn vaivihkaa paikalta.

Kaupunnilla päädyn sitten ystäväni kanssa baariin, jossa oli par-aikaa jamit käynnissä ja kaikinpuolin oiva meno. Kukon Sakke (jep. se piirpauke mies.) ääkkäsi minut jossain vaiheessa ja pyysi kanssaan heittämään löylyä lavalle, mutta valittaen täytyi todeta, että pikkujoulu oli noussu siinä määrin hattuun, ettei minusta ollut soittohommiin.
Aamulla harmitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti