Ristiretkellä baltiassa



Käytiinpä sitten tuossa päivänä eräänä pistokeikalla Liettuan kauniissa pääkaupungissa Vilnassa.
Helsingistä lautalla Tallinnaan ja siitä sitten pitkää suoraa rakkaalla kiimabiilillämme EU:n rahoittamia teitä pitkin Latvian läpi Liettuaan. Persehän siinä puutui.
Keli oli ihan käsittämättömän hyvä koko reissun ajan ja keikkakin saatiin vedettyä pienten alkuvaikeuksien jälkeen kunnialla läpi. Paikallinen äänimies kun sattui olemaan täysin ummikko niin englanninkielen kuin suomenkin suhteen. Yritä siinä sitten selittää viittoen, että tarvitais yks delay ja joku asiallinen kaikulaite, eikä master Eq:kaan olisi pahitteeksi.
Noh itkin siinä asiaani aikani järjestäjälle, joka ei myöskään oikein ymmärtäny että mitä se suomipoika tahtoo, mut sittenhän me hokattiin, että soitetaan jollekkin paikalliselle äänentoistoalan ammattilaiselle, joka hallitsee vielä kieletkin. Mieshän lupasi hoitaa mulle hommat valmiiksi iltaa varten, että valmiiseen pöytään itse vetoon ja kaikki on sitten priimaa.
Eli hyvillä ja turvallisilla mielin selvittiin lopulta soundchekistä.
Illemmalla päästiin sitten tositoimiin ja keikka meni oikein mainiosti, mitä nyt kaikki delayt, kaikulaitteet ja master Eq:t puuttuivat XD Mutta mitäs pienistä.





Keikan jälkeen meitä nyittiin jokasuuntaan jatkoille. Päädyimme sitten sellaiseen päätökseen, että lienee kohteliasta mennä festareiden viralliseen jatkopaikkaan selkääntaputeltavaksi, mutta fyysisesti me kyl jotenkin kummasti löydettiin itsemme jostain salakapakka/goottiklubilta vanhankaupungin sokkeloista. No vittuuks siinä, meno vaikutti hyvältä, joten menin ja tilasin tiskiltä vodkaa... pullon...ja toisen jne. Kunnes meille ilmoitettiin, että valitettavasti bändinne on juonut baarin vodkavarastot kuiviin. Jatkoin sit vielä hieman kaljan voimin, kas kun vodka panee janottamaan.






Seuraana päivänä meillä oli kaikilla krapula






Koskapa meillä ei ollu mitenkään erikoinen kiire paluumatkalla, päätimme kruisailla maisemareittiä takaisin päin. ja taas puutu perse, kunnes horisontissa näkyi jotakin, mikä vaati selkeesti lisätutkimuksia.





Wooooooot???

Ristejä, ihan helvetisti RISTEJÄ!!! Siis ihan käsittämättömänusk
omaton läjä ristejä!!!

No kyllähän se meikäläisille nähtävyydestä kävi, oltiinhan sitä saatu tuntumaa aiheeseen hiljattain goottien parissa. Eiku kiimabiili parkkiin parin ristin lomaan ja ihmettelemään ihmeteltävyyksiä.

Näkymä veti ateistinkin hiljaiseksi.

Kommentit

Suositut tekstit