konemetsä

Perjantaina olin piritassa hoitamassa Hui-High klubin tekniikka ja miksaamassa Trio Tetristä ja James reipasta ilta meni odotusten mukaan ja kaikilla oli tietty kivaa. Kotimatkalla olis vielä irronnu seksiäkin, kun mua tultiin kehumaan "kauniiksi kuin nukke" (jep wtf!, mut sit toisaalta, G-I Joe etc :) Valittaen täytyi kieltäytyä. vaimo ei olisi varmaan lämmenny jos olisin lähteny sen messiin. Toisaalta toi miesten välinen rakkaus ei oo muutenkaan ihan mun juttuni.

Ysiltä aamulla lähtikin sitten kyyti kohti konemetsää, joka on siis konemusa festari, keskellä ei yhtään mitään. Perille löydettiin melkein suoraan ja lähtiessäni etsimään päälavaa ja bändiämme, ajoivat Hidrian tyypit, joita siis olin tullut miksaamaan, ekassa kurvissa melkein päälleni.
Kiipparistikin ehti sit illalla keikalle ruhtinaalliset 20min ennen vetoa. Ihan perushyvä setti, jengi dikkaili ja paikalliset tekniikanpojat olivat pätevää sakkia. PA:na toimi jonkun paikallisen hemmon itse rakennettu line-array systeemi. Oli yllättävänkin pätevän kuuloinen setti!?!!

Loppuilta menikin sitten lähinnä kruisaillessa mestasta toiseen, tai siis pääasiassa mä kyllä istuskelin passissa leirillä puhuen paskaa ja särpien kaikkea erinäistä, mut kyl sitä tuli vähän kierreltyäkin. Genkin (jolta muuten pöllin nää kuvat, kun unohdin oman kamerani himaan.[zori])setti oli kyl päräyttävä ja vahvistamattomat huhut kertovatkin, että allekirjoittanut olisi ottanut jopa pari tanssiaskelta illan aikana!!! Genkin keikka sai kyllä suhteellisen tylyn lopun, kun soramontun reunalta, jossa tää lava sijaitsi, oli joku livenny ja lyöny päänsä kiveen. Musat seis ja valot päälle, just parhaimpien revittelyjen. Jyrkkä paluu maanpinnalle. Tänään kuulin, että mies on ok. Aivotärähdys ja snadi verihukka. (blood wolf.)
Aamulla heräsin makuupussissani siihen, kun aurinko porotti tukalasti ja Texas Faggot :in
hullut panivat parasta paukettaan ja pääni oli kuin pumpulia...
Kulttuuriuutisten juttu aiheesta.

Kommentit

Suositut tekstit