maanantaina, heinäkuuta 11, 2005

Kissa meni rikki

Meidän kissa rupes käyttäytyyn tuossa yks päivä tosi omituisesti. Luulin että se on vaihteeksi
syönyt korvatulpan tai vastaavaa, kun välillä kävi kauhee rykiminen ja yökkäily, mutta ei se mitään saanu ulos. Tosissani rupesin huolestumaan, vasta kun herra lopettti syömisen. Se meinaa, että jokin on oikeesti vialla. Hän kun on aina tunkemassa väliin, kun jääkaappia vähän raottaa. Eipä kai siinä, muljautettiin katti pienen tappelun jälkeen koppaansa ja taksilla kurvin pieneläinklinikalle. En tiedä että olinko minä niin vakuuttava, vaiko oliko vaimon tipalla linssissä osuutta asiaan, mutta meidät otettiin sisään melkein samointein.
Käytiin poseeraamassa rötgenissä, joka sujui kuin model of the year voittajalta ikään, minkä jälkeen tutkittiin vielä nielut yms. putket. Lopuksi laskettiin vielä varmuuden vuoksi vähän verta. (alá:10€ koeputki.)

Se mitään korvatulppaa ole syönyt. Pojalla on vaan astma, joka on vissiin lauennu tässä kesähelteellä. Pannaan tropit kuntoon, ni kyllä siitä vielä kissa tulee. Ja luultavasti vielä entistä ehompi.
Täytyy kyllä sanoa, että klinikalla sai niin asiallista ja ystävällistä hoitoa, että me ruvetaan tästälähin käyttämään sitä koko perhe!


Varjokatti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti