Kansanjuhlintaa

Juhannuksesta on vieriny jo sen aikaa, jotta voi muistella tuota juhlaa hieman
objektiivisemmin. Tai siis muistaa mitä muistaa.
Päätettiin kollektiivisesti vaimon ja muutaman frendin kanssa lastata auto elintarvikkeilla ja lähtä stadista ns. vittuun. Vituksi osottautui lopulta kalajoen hiekkasärkät, jonne saavuimme illansuussa. Mesta on siis käytännössä yhtä hiekkarantaa niin pitkälle kuin silmä siintää.
Teltat pydeen, mankkaan klassikkoiskelmämixtape pauhaamaan ja ravintoliuosta nauttimaan.
Lyhyestä virsi kaunis: Kaks päivää hyvässä tuubassa. Kokoajan tuuli niin paljon, että homma meni naurettavaksi, mut hyvällä sissimeiningillä ja tehokas puudutus päällä sitä pystyy vaiks mihin.

Moinen tuuli olis varmaan muuten ollu snadisti rasittavaa, mutta meilläpä sattuikin
olemaan ilmastoa varten just oikeat pelit ja vehkeet. Olin nimittäin käynyt ostamassa aiemmin tilaisuutta varten temppuleijan joka osottautui maalimankaikkeuden siisteimmäksi lajiksi.
Voisko olla enää rennompaa harrastetta: Vatsa täynnä makkaraa, pää puolillaan viunaa, suupielessä palaa diudi ja selinmakuulta suoritetaan leijan lennätystä. Suosittelen varauksetta.
Naapurissa oli 8v poika, (jonka uudelleen nimesin Oskariksi.) joka tuli ihmettelemään mun mäd kiteflying skilzzei ja jolle oli sit pakko luovuttaa langat. Pikkumieshän osottautu ihan virtuoosiksi vehkeen kanssa. Se piti näppärästi karjalalippisjuntit kauempana meidän tonteilta, syöksyttämällä leijaa pelottavan läheltä, jos joku urpo yritti lähestyä meidän mestoja.
Lähtiissä piti antaa hyvästä vartiotoiminnasta sille se leija lahjaksi. Se kun oli siitä, jos mahdollista, vieläkin enämpi fiiliksissä kuin minä.


Toinen hullu tapaus sattui, kun meidän seurueen gootille annettiin kolme palloa ja se perkele oppi jonglööraamaan ihan pro´sti. Jonglööraava gootti, kaikkee sitä...

Olin jo luopua toivosta juhannuskokon suhteen, kunnes naapurimökistä rupes puskeen lupaavasti savua. Ja tottahan se oli, mökki leimahti alta aikayksikön komeaan roihuun.
Joten kiitos sinulle, joka olit käynyt aamusella saunomassa. (ja jättänyt ilmeisesti kiukaan päälle, josko joku haluis saunomaan vielä illallakin.)


Ai niin, Yks orava tuli hengaileen meidän kaa. Loisto jäbä!

Kommentit

Suositut tekstit