FANTOMAS!!!

Mitä vittua eilen oikein tapahtui???

Kuulin Fantomasin tulosta tavastialle jo tuossa pari kuukautta sitten, valitettavasti vuokraisäntä ajoi sillä kertaa perheemme budjettisuunnittelussa Pattonin Mikon edelle ja parin päivän päästä, kun vihdoinkin olis ollu rahnat kasassa, oli tietty kaikki liput män. Kyllä korpesi.
Kauhee metsästys päälle ja parikertaa olikin liput jo lähes hallussa, mut aina jokin kusi. Pahaa karmaa tms :(
Eilen olinkin sitten myynyt maani ja ajattelin lähtä hukuttamaan suruni tai jotain. "Menkää te homot vaan johonkin vitun tavalle. Paska bändi enivei..." Kun ilmestyksen omaisella taivaanlahjameiningillä alkaa taskussani soida Aphex Twinin windowlicker.

-"No vittu haloo."
-"T-Mu tässä terve lähetäänkö?"
-"No vittu mihin muka?"
-"No sinne tavastialle, mä hommasin meille nimen listaan"
-"No vittu lähetään!!!"

Kyl siinä vähän piristyi. Suhahdimme välittömästi tavalle jonon ohi ja parkkeerasimme itsemme rööki huulessa ja tuoppi kädessä rokkipoliisin ruutuun, elikkäs mikserin vasemmalle puolelle.

Ai oliko hyvä??? Ihan sairaan kova. Paras keikka mitä olen kuunaan todistanut. (tai no Bowie oli kans provinssissa vetreä.) Täytyy kyllä retostaa Pattonia bändiliiderinä ja biisin tekijänä. Ihan uskomattoman hyvä tilannetaju. Soittivat muunmuassa meidenin run to the hilssin.
jota edelsi juonto jossa pojat kertoivat olleensa edellisenä iltana stadissa kattomassa meidenin keikkaa... "Bruce Dickinson, You can suck my dick!!!" Ja oikeessahan se oli, ei Brucella, vaikka kova jätkä onkin, ole kyl mitään jakoo Pattonin kans.
Rumpalina sillä oli messissä joku miäs, joka oli ennenvanhaan soittanu jonku neverhöörd Zapan bändissä. Sekin oli kyllä kova jätkä, vaiks Lombardokin olis ollu kyllä kiva nähdä :/
Miehellä oli muuten aika suuruudenhullu setti, ja sekin oli kuulemma riisuttu malli, ku ei mahtunu lavalle kaikki. Peltejä oli jotain zijoona ja tomareita ´bout triljoona. Basareita vaivaset neljä kpl. mikä jäi snadisti ihmetyttään, koskapa sillä oli viis basaripedaalia.
Ni ja Fantsujen miksaaja teki loistavaa työtä. Sillon tuli lujaa kun pitikin ja kun jäbät hypisteli, niin sekin toistui asiallisesti. Ni ja kun piti tulla riivaavanhelvetillisenpuhdistavasti, ni kyllä!
Harvoin sitä on ollu keikalla, joka naurattaa, pelottaa ja panettaa yhtä aikaa.
Nyt kaikki hopi hopi levykauppaan ja Fantomas kuunteluun! Mmkay?

Kommentit

Suositut tekstit