tiistaina, heinäkuuta 26, 2005

Bändi nimeltään Hidria Spacefolk

Hidria Spacefolk se vasta on veikeä orkesteri. Kummallista, miten joku yhteenliittymä, jossa on noinkin vahvoja persoonia, voi ylipäätään olla kasassa, saatikka soittaa hyviä keikkoja ja onnistua vielä studio olosuhteissa painimaan levyjä kasaan!
Viime keskiviikkona meinas kyllä taas olla alahuoneella sellanen maailmansota, että ihme ettei kukaan rampautunut pahemmin soundcheckin aikaan.
Totuuden nimissä täytyy kyllä sanoa, että allekirjoittanut oli kerrankin eniten äänessä, mutta minä sentään möykkään vain asiasta. (Ihan tosi, kysykää vaikka minulta, jos ette usko!)
Järjestäjä oli sentään hommannu PA:n paikalle, niin ja pikku mikserin. Mikit, piuhat, standit jne. sälän jouduinkin sitten raapimaan kasaan eri mestoista itse. Mikä hieman söi miestä, semminkin, kun säätöruuvi oli vielä ilosaaren jäljiltä tapissaan. Itseasiassa tämän blogin otsikon voiskin muuttaa muotoon: "jazmanautin säätöpäiväkirja"
Noh. Kukaan ei loppujen lopuksi lyönyt ketään, kamat saatiin lopultakin viiden(!) tunnin säädön jälkeen futaamaan, orkanbändinpojatkin saatiin kokoon ja lavalle puolikahden maissa ja jengi oli taas vaihteeksi ihan pähkinöissään shetityksestä.
Seuraavaksi pitäis lähtä poikain kaa Raaheen sekä Ouluun. Ja sielläpä mulla onkin kotikenttä etu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti