Medianäkyvyyttä se on sosiaalinenmedianäkyvyyskin.

Kuten aiemminkin on tullut todettua, mun piti lopettaa keikkailu tuossa toissavuonna. Mulla on ihan tarpeeksi niin studiohommia, kuin kuulokebizniztäkin. No mutta kun mä nyt kuitenkin satun tykkäämään livehommista ihan älyttömästi ja kysyntääkin riittää, niin silläpä mä oon nyt hyvän tovin tehny sekä masterointihommia, kuulokebizniztä, kuin Tuuren ja Elastisen keikkojakin. Vapaa-ajalla oon sitten koittanut tehdä omaa musaa. Eli siitä johtuen mä en oo pitkään aikaan tätäkään blogia ehtinyt päivittämään. Se on kyllä paradoksaalista, että mitä enemmän elämässä tapahtuu, sitä vähemmän ehtii päiväkirjoittaa. 

Eikä mulla ole aikaa nytkään pidemmälle postaukselle, kun on nimittäin kesä ja mökkikausi parhaimmillaan. Pitää mennä puutarhamyymälään ostaan puu ja rautakauppaan hommaamaan sirkkeli.

Mutta jos tekemiseni jaksaa kiinnostaa, niin yytsikääs mun Youtubekanaviani.

Pääkanavallani mä postailen vähän kaikenmoista tietoaiheista. Mä pyrin tekeen postauksia kontentti edellä ja sieltä löytyy niin kaikenkattavaa kuulokeluentoa, kuin masterointivideoitakin ja kaikkea siltä väliltä.

JAZMANAUT YOUTUBESSA

Ja koska en halunnut pääkanavaani tukottaa liikaa musiikkivideoillani, niin mä perustin vastikää musiikilleni oman youtubekanavan.

POSSIBLE APPLE YOUTUBESSA

Ja eikä siinä vielä kaikki. Mulla on myös maailman tylsin kävelyvideokanava, jossa mä vaan flandeeraan erinäisissä paikoissa. Sen on tarkoitus tallentaa miljöitä, mutta toimia myös liikuntaesteisille fiilistelyyn, sekä auttaa ihmisiä univaikeuksissa. Luurit päähän, sillä nää on äänitetty binauraalisena.

 THE WALK OFF CHANNEL

Ja tosiaan, jos kokeellinen elektroninen musiikki kiinnostelee enemmänkin, niin mun artistinimelläni: Possible Apple, löytyy musaa öbaut kaikista vähänkään järkevistä suoratoistopalveluista.

Tässä suora linkki Spotifyhyni.

Niin ja onhan edustamallani yhtiölläkin oma youtubekanavansa. Siellä on niin asiaa, kuin asiattomuuksiakin. Tällä videolla julkistimme Valcon uuden toimitusjohtajan. Ei ole vitsi. Meillä on uus helvetin hyvä toimari ja me valloitetaan nyt se universumi!

 

Kommentit

Suositut tekstit