Keikkaa pukkaa -Podcastin tähänastinen elämäkerta

Make tapahtumateollisuus great again!!!

Tässä kun on ollut sattuneesta syystä vähän luppoaikaa, niin on ollut myös hyvä tilaisuus toteuttaa pitkäaikaisia projektejaan. Mä olen nimittäin haikaillut jo vuosia perustavani podcastin. Mutta sitten olenkin päätynyt pitämään mm. videoblogia, kirjoittelemaan artikkeleita, tai muuta kummaa. Oikeastaan tekemään kaikkea muuta kuin just sitä podcastia.

Tuossa eräänä kevätpäivänä Oksun kanssa Vigoria pelaillessamme, mainitsin hänelle tästä ajatuksesta, niin siitähän soppa syntyi. Yön yli pähkäiltyään hän totesi idean hyväksi, joten mehän ruvettiin pistämään ajatuksiamme ylös. Ja niitä ajatuksia syntyi heti sivukaupalla. Jaksomedian Olli Sulopuisto jeesas vähän käytännön asioissa ja meillähän oli tuotapikaa ihan legendaarisen hyvä podcasti tekemistä vaille valmis!

Muta ensin piti priorisoida: Mä ilmoitin Valcon pomoportaalle, että firma on muuten nyt meidän sponsorimme. Samaan aikaan Oksu teki samanlaisen liikun Pyynikin panimon suuntaan, ettei suukaan pääsisi kuivumaan.

Eli meillä oli siis kasassa sivukaupalla hajanaisia ajatuksia, pari sponsoria, sekä pinkeä ja innokas tekemisen meininki, joten tars varmaan tehdä myös jotain konkreettistakin.

No tekniikkahan ei maksa tänäpäivänä juuri mitään, niinpä kaupasta käytiin hakemassa  aivan erinomainen Zoomin podcastvekotin ja pari halpaa, mutta ihmeen laadukasta mikkiä ja eikun höpisemään ja soittelemaan tutuille.

Viime lauantaina saatiin ensimmäinen jakso ulos ja palaute on ollut hurjan mairittelevaa.

Me yritetään pitää sellaista julkaisutahtia, että uus jakso tulis aina parin viikon välein. Tää on vaan niin perhanan hauskaa puuhaa ja ihmisillä on niin paljon hyviä juttuja kerrottavana, että meillä taitaa olla jo tässä vaiheessa materiaalia jo puoleksitoista vuodeksi ja viittä vaille valmiita jaksojakin jo useampia jonossa. No eipähän käy aika pitkäksi editoidessa.Keikkaa pukkaa -podcastin kotisivulle pääset tästä linkistä.


Ohessa virallinen julkaisutiedote:

Me perustettiin Vuorelan Oksun kanssa podcasti tarpeeseen.

Tämä ohjelma on tarkoitettu ihan kaikille, joita vähänkään kiinnostaa, mitä kaikkea kulissien takaista työtä se vaatii, että ihminen pääsee katsomaan suosikkiartistiaan keikalle, hypistelemään ilmalämpöpumppuja rakennusmessuille, katsomaan suosikkinäytelmäänsä teatteriin, syömään katkarapuleipiä oopperan lämpiöön, tai... 

Lähtökohtana on puhua asioista niin, että oma äiti tai jopa kulttuuriministerimme ymmärtäisi mitä tapahtuma-alan ammattilaiset tekevät työkseen. 

Ja toisaalta, että myös tapahtuma-alalle haikaileva saisi tästä teollisuudenalasta realistisen kuvan ja hyödyllisiä vinkkejä tulevaan.


Kommentit

Suositut tekstit