Katsokaa taidetta!!!

Vuosi vaihtui. Aika vähän muuttui.

Viimevuonna mä onnistuin jännästi olemaan ehkä kuitenkin yksi tämän maan työllistetyimpiä livemiksaajia, mutta toki sekin homma jäi todella vähäiseksi suunniteltuun nähden. Keikat pieneni niin määrällisesti, kuin yleisöllisesti murto osaan, mutta toisaalta piti kehitellä uusia työtapoja mm. striimikeikkoja silmälläpitäen.

Noin niinkuin muuten mua on pitänyt pinnalla masterointihommat. Ihmisillä on nimittäin koronan keskellä hyvin aikaa tehdä musiikkia ja sehän tietää mulle lisää hommia. Mun asiakasmäärät on viimevuonna kasvaneet mututuntumalla varmaan noin 30%. Ja minähän rakastan tätä hommaa. Pääsee kuulemaan älyttömän määrän ihan käsittömättömän monipuolista, ennenjulkaisematonta musiikkia ja lisäksi saa olla mukana saattamassa hienoja projekteja loppuunsa. Tai oikeastaan alkuunsa. Biisihän herää eloon vasta kuunnellessa.

Tämän lisäksi tuo Valcon kuulokebisnes on ottanut hämmästyttävän hyvin tuulta alleen ja tämä meidän uus VMK20 malli, on lähtenyt suorastaan lentoon. Jengi rakastelee sitä ihan huolella. Varsinkin keski eurooppa on löytänyt vehkeemme ja ne myy käytännössä itse itsensä sillä suunnalla. Eli silläkin saralla on tullut tehtyä jotakin erinomaisen oikein.Niin sitä taidetta

No se siitä. Sitähän minä tulin tälläkertaa kertomaan, että siskoni kyllästyi veljiensä vatulointiin ja teki ison urakan, rakentaen gallerian isämme Jouni Kestin jälkeen jääneistä töistä.

Näitä teoksia on äitini kellari pullollaan ja ne olis huomattavan kiva saada sieltä pimeydestä ihmisten seinille, tuottamaan iloa ja elähdyksiä!

Jos joku pitää taidetta kalliina, niin väärässäpä on. Semminkin kun näitten esillesaanti (ja kellaritilan vapauttaminen) on meille ykkösprioriteetti ja toisekseen nyt perikunta myy suoraan, eikä näistä mene mm. galleristien välityspalkkioita.

Eli jos TÄSTÄ NETTIGALLERIASTA löytyy jotain mielenkiintoista, niin sieltä löytyy yhteystiedot, jossa sisko kertoilee lisätietoja. Toki multakin näistä voi kysellä.
Kommentit

Suositut tekstit