Semmottiis

Loppuviikolla tapahtui semmottiista, jotta Pohjannaula esiintyi perjantaina Glorian kekrijuhlissa ja meikäläistä pyydettiin bändin toimesta puikkoihin. Mestaan oli ostettu lisää subbareita, mikä ei toki ollut pahasta, mutta niilläkin rahoilla olis voinu hankkia aika monta paalia vuorivillaa. Meinaan että se akustiikka on ja pysyy kamalana, vuodesta toiseen.


Lauantaina kävi niin ihmeellinen tapaus, ettei meikäläisellä ollut keikkaa, joten pääsin järvenpäähän kavereiden kanssa syöming & juomingeihin. Oli herkkua jos jonkinlaista.
Vatsat pullollaan vedeltiin sitten vähän naukkua ja testailtiin DJ-Hero peliä. Melko koukuttavaa. Kun olimme tankanneet riittävästi rohkeutta, päätimme lähtä Jäken yöhön ja Janoonhan ne jalat kuljetti. Semmosta ja tämmöstä. Sunnuntai menikin sitten ihan rauhallaan, ylläri pylläri.


Eilen harrastimme sitten vastapainoksi vähän terveellisempiä elämäntapoja. Hommasin muun muassa vaimolleni vihdoin jo kauan kaipaamansa ompelukoneen. Hämeentiellä sijaitsevasta alan liikkeestä sai sen verta hyvää ja asiantuntevaa palvelua, että skipattiin suosiolla käytetyt ja halpikset ja mukaan lähti hyvä, mutta kohtuuhintainen Miele, jolla pitäis pärjätä, noin niinku aina. Jännä juttu muuten, ettei näissäkään vehkeissä ole yksiin kuoriin pakattu halpoja ja hyviä! Esim. se halpismalli jota ekka kateltiin, ei kuulemma sovellu farkkujen lyhentämiseen. Mikä on muuten hyvä juttu muuten tietää.Noh, jos Miele oli järkiostos, niin mä kelasin hakea tänään X-Boxin himaan, enkä edes yritä keksiä mitään järkisyitä sen hankinnalle. Ihan puhtaasti viihdekäyttöön tulee se!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit