Pyörät pyörii

Täällä sitä studiolla lusitaan ja venaillaan että pääsis hommeleihin. Menin heti kärkeen tekeen sellaisen mokan, että panin erään isomman siirtohommelin käyntiin koneella, mikä hidastaa kovoa sen verran, ettei logic jaksa pyörittää biisiä samaan aikaan. Nyt se on mennyt eteenpäin noin kolmasosan, niin ei viittis keskeyttääkkään. Noh blogataan silti, vaikka tää mäkin uus snadi kiippari onkin saatanasta.

Eilen fiksasin vaimolle sitä Bianchin kilpuria kuntoon. Siksi eilen, kun toissapäivänä meni hommat vähän pitkäksi ja ainoo pyöräkauppa, mi oli auki oli toi suomen polkupyörätukku. Mä olen asioinut tän vuoden puolella ko. liikkeissä noin kahdeksan kertaa, ja vain kerran olen poistunut jotain kainalossa ulos. Silloin kyseessä oli renkaat, jotka mun piti penkoa nurkan periltä ihan itse, kun myyjä väitti ettei niillä ole sopivia. Kyse oli tuolloin ihan perus 26" renkaista. Noh eräällä toisella kerralla niillä ei ollut yhdessäkään myymälässä 24" renkaita Jopoon. Siis tähän maamme yleisimpään pyörämalliin!!!
No nyt menin kysyyn tankonauhaa. Valkoisena kiitos.
"Ei oo ku mustana"
No entäpä vaijerisuojia, valkoisena sitäkin kiitos.
"Ei oo ku mustana"
Maantiekelpoista valkoista perus penkkiä?
"Ei oo ku mustana"
Pitäkää tunkkinne ja ylihinnoitetut inseranne saatana.
No mutta onneksi stadissa on niinkin hienoja pyöräliikkeitä, kuin Ecobike, jossa saa varaosia, palvelua ja tietotaitoa. Kaupasta lähtee aina hyvällä tuulella ja jos sillä ei oo, niin se tilaa tai kertoo, mistä saa. Niin ja myyjä myy sulle mitä sä tarviit, eikä sitä mitä sä luulet tarvitsevas.
Toinen huippu mesta on Fillarikellari. Ja sit on vielä Mountainbike shop, jonka palvelun taso on tosin laskenut sen vanhan patun jäätyä pois kuvioista, mutta asiantuntevaa sakkia siellä on hommissa eniveis.
Pyörä-2
Jahas, valmis. Eiku basarin kopinaa kuunteleen sano...

Kommentit

  1. Jotenkin pyöräkaupoissa asiointi tosiaan vituttaa. Mennyt sekin ala sellaiseksi elvistelyksi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit