Taantumuksellisuudesta

Uutisissa voivoteltiin eilen taantumaa. Haastateltu perheenäitikin valitteli, että hän joutuu tekemään nykyään lapsilleen ruoat ihka itse, eineksiä ja valmisruokia vältellen.
Erittäin kalliiseen designtakkiin pukeutunut eläkelläismummo valitteli ettei uskallakkaan ostaa uutta asuntoa. Maailmalla Hummer-autojen tuotantolinja on myytävänä. Ei kuulemma mene kaupaksi ja muutenkin bensasyöpöt kaupunki-maasturit pölyttyvät kaupoissa. Yksi jos toinenkin on valitellut siellä sun täällä, ettei uskalla kuluttaa enää entiseen malliin. Että pitää vallan miettiä, mitä tarvitsee.

Ja tätä kutsutaan taantumaksi?

Sirkus

Kommentit

  1. Näin minäkin vielä vähän aikaa sitten ajattelin. Toisaalta kun katsoo uutisoituja lukuja, joiden mukaan joidenkin suurten teollisuusmaiden teollisuustuotanto tai vienti on laskenut 20-30 % on todella huolissaan. Voisi kuvitella että tuo tarkoittaa 20-30 % teollisuuden työvoimasta saavan lähiaikoina potkut tai lomautuksen. Tämä ei tietenkään nosta työttömyyslukuja vielä samaan malliin, koska suuri osa työvoimasta on suojatöissä palvelualoilla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit