Mitennii musiikilla ei rikastu?

On tää suomi vaan niiin epäoikeudenmukainen paikka asua ja hengittää, että mitäköhän ulkomaalaisetkin ystävämme meistä oikein ajattelevat ja voi sun saatana sentääs!

Eilinen Iltalehti, Iltis, iltsu, ilde, uutisoi Loiron kuittaavan kiertueeltaan 100 000 Euroa puhtaana kätöseensä. Ei paha liksa ollenkaan.

Huikeana tulkitsijana tunnettu Loiri pääsee alle kolme viikkoa kestävällä kiertueellaan todellisille huipputuloille. IS:n arvion mukaan hän rikastuu kiertueen ansiosta 100 000 eurolla.

Koska pääsylippuja myydään 30 eurolla, nousee kiertueen kokonaistuotto 500 katsojan keskiarvolla 150 000 euroon. Vesku kiertää pienen kolmihenkisen yhtyeen kanssa, joten bändin palkkioiden ja arvonlisäverojenkin jälkeen Loirille itselleen jää konserteista noin 100 000 euron tulot.

Ai mikäkö tässä on eppaa, eli epistä? No se että kaikki maailman muut bändit joutuu kiertueillaan maksamaan majoituksista, ääni ja valotekniikasta, teknikoiden liksat, Sapuskat, päivärahat, keikkabussit ja muut logistiikat, sekä tilavuokrat, muttei Loiro!!! Kai nyt hra toimittaja olis tämänkin ottanut huomioon ja siitä meille informoinut, jos moinen koskisi myös Loiria!??
Ja kun ottaa huomioon, ettei esiintymisistä tarvi maksaa edes noita toimittajan laskemia arvonlisäveroja, nousee Loirin liksat varmaan jonnekin miljardiin ziljardiin.

Symphony hall

Kommentit

  1. niii, ja koska Loiro on nii Uuno tyyppi, nii keikan järjestäjälle eikä ohjelmatoimistollekaan täydy maksaa mitään noista lipputuloista.

    Hyvä artikkeli aiheesta
    http://www.wordmagazine.co.uk/content/why-should-rock-stars-expect-to-be-rich


    ville

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit