Vapahdus!

Lopetin juuri facebook tilini. Ei ollut edes kovin vaikeata, täytyi vain hakata sitä deactivate nappulaa sen tuhannen kertaa ja ihmetellä kaiken näköisiä kyselyitä lopettamisen syistä sen sata kertaa.
Eipä tälle irtaantumiselle ollut sen kummempia syitä, mitä nyt sivuston totaalinen tietosuoan puute, pahat bugit, miljoonat spammit ja gaziljoonat vampirehugsydänystäväkuinkapornoolet tukotukset. Onks reilua, että privaattiviestit lähtevätkin sen yhden ihmisen sijasta reilusti toista sataa ystävistä ja ei-niin-ystävistä koostuvalle laumalle? Entä se, että se sun privaattiposti tukkoutuu helsingin musiikin joka vitun risahduksesta ja kaikki maailman bändit on kokoajan kutsumassa keikoilleen?
Ja mitä tahansa yritätkin tehdä, on sivusto aina ihan jumissa. Ettei vain olis levinny homma kehittäjillä käteen?
Pitäkää tunkkinne saatana.

Mä voin tässä blogissani kertoa teille pyynnöstä vaikka joka päivä erikseen, jos olen hyvällä tuulella, tahi sitten en. Sähköpostiosoite löytyy profiilista ja siinä on oikein mainio spämmifiltteri samassa. Ystävät voivat tulla vaikka kahville jos niikseen.
Jos haluatte oikeesti että tuun kattoon keikkaanne, niin pankaa tekstaria tai kilauttakaa. Niinhän minäkin teen.
Niin ja jos oikeasti haluatte vaikuttaa asioihin, niin ryhmien perustamistakin vahvempi kansalaisvaikuttamisenkin foorumikin on olemassakin, kuten nyt tämäkin!

Jazmanaut is ihan hyvällä tuulella, vaikkakin aavistuksen ärtynyt.


Yle3

Kommentit

  1. Samoilla linjoilla mennään, eilen tuli tapettua facebook omalta oslta, pitkälti samoista syistä. Pikkuisen on mopo karannut käsistä, kaikilta.

    VastaaPoista
  2. Tuota, onkohan tämä väärä aika kysyä, että rupeetsä mun kaa naamakirjakaiffaks?

    VastaaPoista
  3. Ainahan sitä kysyä saa :D

    VastaaPoista
  4. Oliko edes kivaa ,
    "niin kauan kuin sitä kesti" ? ?

    Vanhana skeptikkona en ikinä ryhtyny rupeen feispuukkilaiseks. And happy with that.

    yst.t. slomo

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit