Vaihtakaa ne!

Virittelin mikkejä ulos ikkunasta vangitakseni tirpusia, jotka pihallamme konsertoivat.
Sain äänitettyä yhden lokin, kunnes taloyhtiön ämmät valtasivat pihan ja kävivät kiivaaseen keskusteluun pihamme roskapönttöjen kohtaloista.
Hypnotisoiduin tunteen palosta, mikä voi roihahtaa niinkin arkipäiväiseltä tuntuvasta asiasta, kuin roskapöntöt. Esimerkiksi "se oranssi" (energiajäte.) on "Siis aivan järkyttävä, sitä siis ihan raivostuu, kun se on tuolleen seinän vierellä, että kun on aamulla kiire ja kädet täynnä tavaraa, niin sitten se kansi on tuolleen hankalasti ja sitä joutuu..."
Mä en taida elää ihan täysillä, kun en ole huomannut, että oranssi roskis, voisi tuoda minussakin esiin noin voimakkaita tunteita. Uudesta keltaisesta roskiksesta tädit eivät vielä
omanneet mielipiteitä. Sen käyttötarkoituskin on ilmeisesti vielä hämärän peitossa, mutta pirtsakan värinen se kyllä on. Ruskeita päätettiin käsittääkseni hajauttaa, mitä se sitten tarkoittaakaan? Sinisistä ei ollu kellään mitään sanomista, vaikka meillä pursuaa pahvit aina yli laidan.
Päätöksiäkin tehtiin:
"Noita rumia harmaita vois olla yks vähemmän, kun ne on aina täynnä ja kaikkein kalleimpia ylläpitää, niin ihmiset oppis sitten lajitteleen roskansa paremmin. Nythän esimerkiksi toi oranssi on aina ihan tyhjillään."

Mulla oo kierrättämistä vastaan mitään, mutta perustukoot se vapaaehtoisuuteen. Ja tätä menoa meillä pitää lajitella roskat väriensä mukaan. "Meneeks tää violetti punaiseen, vai siniseen pönttöön? Entäs malva?

Kommentit

  1. Tekstiä en lukenut mutta tuo kuva pisti silmään (http://bp1.blogger.com/_KGzyyJbpVWI/Rlr4TqsrWKI/AAAAAAAAAcw/Qd0SzZK6rMY/s1600-h/12128_Lainsaadantokartta.png)

    Tuli vaan mieleen, oliko Art of mixing -niminen kirja (sullekin tuttu?), jossa oli VOC, BASS, GTR -soittimien paikat miksauksessa havainnollistettu juuri samalla tavalla kuin tuossa. Ihmettelin hetken että mitä ambienttikamaa tuossa kuvassa nyt ollaan tekemässä. On siinä VOC, melu, ilma ja vaikka mitä. Heh heh.

    VastaaPoista
  2. Jaa noista äänityksistä sitten okapi -levylle seuraava raita?

    VastaaPoista
  3. :D Totta.
    Tuon perusteella vois kyllä miksata jonkun biisin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit