Lukijalahja

Kaikki seikkailuni söpöt lukijat saavat nyt ihquuttaan lahjan, josta on varmasti iloa mummosta vaariin! Lunastamalla lahjan et oikeastaan sitoudu mihinkään muuhun, paitsi siihen ettet käy rahastamaan ko. tuotteella.
Nyt siellä ootellaan jo pöksyt märkinä että mitäköhän ihanaa se on taas keksinyt, ettekä kyllä varppina pety! Luvassa on nimittäin Kanneltalon konserttisalin ja auditorion impulssivasteet!!! KYLLÄ!!! Luit aivan oikein!!!
Niille joille homma ei ihan nyt auennut, kerrottakoot, että kyseessähän on konvoluutiomallinnukseen perustuva hommeli, jossa kaapataan tilaan tahi laitteeseen syötetyn signaalin muunnoksen erotuksen hilipatitippa ja saadaan näin lopputulos kuulostamaan milloin miltäkin. Tässä tapauksessa ko. tekniikalla on siis kaapattu
kantsun salien akustiikka.
Ettepä oo ikinä ennen saaneetkaan lahjaksi ihan oikean konserttisalin akustiikkaa, vai oletteko muka!!!?! Kyllä siinä kavereilla venähtää naama pitkäksi neulajonossa, kun näitä esittelette!

Tilastonikkareille tiedoksi, että impulssit tottelevat muotoa: SDIR ja on äpöstetty kasaan spacedesingerillä, mitään lisäämättä, mitään pois jättämättä. (Se luentosalin järkyttävä bassoresonanssi kuuluu asiaan!)

Kommentit

  1. Aikonet niitä impulsseja käyttää itsekin jossain?

    VastaaPoista
  2. Noko eikö nuita kaikupresettejä jo ole maailman sivu... vai tuossako vasta on oikea itse tekemisen meininki kun on kaiutkin omatekosia? :) Vaiko johonkin tuohon tilaan liittyvien äänitysten jälkiäänityksiä varten?

    VastaaPoista
  3. Hyviä tiloja ei ole koskaan liikaa, kaikki salit omaatvat kuitenkin ihan omanlaisensa karaktäärin ja juu itse kun tekee niin saa mitä haluaa.
    Ja aivan oikein. Jälkiäänittelyn paikkauksiin toi on kanssa oiva.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit