Innovative mobile TV experience will lead us to the new trillenium**!

Upeeta, mahtavaa! Nyt on vihdoinkin saatu kauan odotettu televisio kännykkään!
Telkkarin uutisista kuulin moisen ilouutisen ja tänä aamuna luin hesarista lisää. Ainoa mitä asiasta ymmärsin, oli että markkinoilla on JO yksi puhelinmalli, jolla moinen innovatiivinen* ihme on mahdollista ottaa vastaan.
Eikä minua oikeastaan kiinnostakkaan se tekninen paskapuhe, jolla moisen innovaation tarpellisuutta ja innovatoorisuutta perustellaan.
Asia herättää minussa oikeastaan vain yhden kysymyksen, eikä sekään oikeastaan nappaa kauheasti, mutta vastatkaas nyt tietäjät oi, jos osaatte:

"Miksi?"












*Innovaatio: Alkuperäisestä merkityksestään irroitettu sexy sana, jolla nykyisin tarkoitetaan lähinnä uutta, mutta käytännössä yleensä vanhaa, keinoa luoda kuluttajalle keinotekoisia tarpeita.

**(Täten varaan kaikki oikeudet otsikossa esiintyvään innovatiiviseen trillenium sanaan, jolla näppärästi viitataan tulevaisuuden kolmituhatvuotis häppeninkeihin.Innovatiiviset busines "ihmiset" voivat toki ostaa käyttöoikeudet sanaan ihan vitun kalliilla. Kaikki tolkun ihmiset voivat käyttää sanaa vapaasti ironisessa mielessä ja tolkuttomat muuten vaan.

Kommentit

Suositut tekstit