Euroviisu huumaa

Seuraa ironiseen sävyyn kirjoitettu euroviisujen mollauspostaus...

Tai niinhän sitä luulisi, mutta kun ei. Tuli nimittäin tsekidautettua eilen kisoja ja täytyy ottaa ihan hattu päästä ja sanoa: "Jumalauta että oli hyvän näköinen ja kuuloinen viihdeshow."
En tiedä sitten, oliko nauttimillani oluilla vaikutusta asiaan, mutta shöyn valaistus ja screenin videot näyttivät valtavan hyvältä, puhumattakaan ohjelman ohjauksesta ja soundeista On se noikku vaan hyvänkuulonen mikki. Hyvä jätkät ja pimut!
Sen verran vaan kitisisin, että juontajien spiikkeihin jos sain vähä enemmän kaivettua ylämidleä, niin puheistaan sais paremmin selvää kiitos.

Postikorteilta en itseasiassa odottanut hääppöisiä, mutta perskules. Nehän oli hyvin tehty.
Oivaltavia kulmia Suomesta ja sopivasti hjuumoria messissä.

Itse musiikki annista sen verran, että nykyään näköjään uskalletaan euroviisuihinkin lähettää lähes oikeita biisejä esittäviä artisteja, eikä aina vain sitä samaa euroviisukaavashlaageria. Toki sitä on nytkin tarjonnasta suurin osa, mutta oli siellä pari ihan mukiinmenevää ralliakin.


Tilastonikkareille muuten tiedoksi, että euroviisuissa kulkee pelkkää äänikaapelia tollaset kahdeksantoista kilometriä. Näin olen antanut itselleni kertoa ja tästä pidetään kiinni.

Kommentit

Suositut tekstit