Don't Trust Anyone Over Thirty

Identiteettikriisiä pukkaa!!!

Tai siis, kun viime vuonna tähän aikaan yritin väkisin kehittää itselleni sitä kolmenkympin kriisiä eikä siitä mitään tullut, niin eilen pamahti suuren ajattelijan, Homer Simpsonin suusta vanha lause joka pysäytti. Älä luota yli kolmekymppisiin.
Noh, pitänee heittäytyä täysin arvostelukyvyttömäksi tossukaksi ja tehdä, niinkuin vaimo sanoo. Ja äkkiä niitä lapsia kehiin, ennenkuin on liian myöhäistä!

Voi Jeebus!

Kommentit

  1. No mutta, minullahan on aina hyviä ehdotuksia ja yleensähän sinä teetkin kuten käsken, mihin sinä nyt sitä kriisiä tarvitset?

    VastaaPoista
  2. Ah niin, hirvittävän paljon onnea omalle tossukalleni! Rakastan sinua!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut multakin, vaikken tiä mitä yli nelikymppisen pitäisi moisista riiseistä tuumia. Paras juhlan aiheeni oli kymmenisen vuotta sitten, kun täytin 33 ja 1/3 vuotta. Nyt odottelen jo, että musta tulee 45 elikkäs sinkku. (Oikeastaan tuplasinkku, ellei joku harhaudu vaatimaan kiinteää suhdetta niin taitavasti, että menen taas miinaan. Pulska mahku.)

    VastaaPoista
  4. No mut hei, Magical Mystery Tour oli alunperin tuplasinkku, ettei siinä niinkuin mitään hävettävää olé...

    ...sori että kommentoinkin vain pyggmiä-

    VastaaPoista
  5. Kommentoin vain Kervåa, tsori. Eikös se ollut tupla-ep? Pyöri varmaan neljävitosella tosin sekin, mut kaksi piisiä per puoli.
    Mutta joku on jossain joskus tehnyt oikeita tuplasinkkujakin.
    Leevi & Leavings? Eivätkö ne Sadan vuoden yksinäisyys ja se toinen mikä-se-oli olleet sellaisia, että kaksi singleä oli tuupattu avautuviin kansiin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit