Funtsiminen vs Sählääminen

On kahdenlaisia ihmisiä. Ihmisiä jotka eivät jaksa stressata duunissa, mikäli työn ohjeistus on
sekavaa, lisätietoja tulossa ja aikaa ratkaisuun riittävästi.

Ja sitten on niitä, jotka aloittavat stressaamisen jo paria päivää aiemmin, valittamalla kaikille korvat omaaville, että kauheeta ku stressaa ku on tulossa tämmöstä ja mistään ei taas tiedä mitään ja sitten niillä on koko ajan muka kiire, ku pitää touhottaa, ihan vaan ku on kiire ja mistään ei...

Minä kuulun ensinmainittuun ryhmään ja minua vituttaa työskennellä toisiksimainitun edustajien kanssa.
Ikinä ei ole jäänyt hommat hoitumati. Nytkin on muka kauhee häslinki päällä, mutta tässä sitä vaan blogataan ja venaillaan lisäinformaatiota.

Toki minä voisin arpoa bändin sijaintia ja kokoonpanoa, vetää mikkilinjat ja monitoroinnit valmiiksi. Mutta tosiasia on se, että bändi tulee, asettuu ihan erillailla mitä itse oli funtsinut/sovittu ja kokoonpanokin on matkalla muuttunut. Eli aika minkä säästäisi valmiiksi arpomalla, hukkaantuisi uudelleen rakennukseen, purkamiseen ja sen sellaiseen.

Joten, bloggaan ja odotan että kokonaiskuva hahmottuu ja teen kerralla valmista.

Tiedättekö muuten mikä on tällä äänialalla äsyttävämpää kuin myöhästely?
No se että bändi on tunnin, pari etuajassa. Kasaile siinä sitten lavalla keikkaa ja sen sellaista valmiiksi, kun muusikot pyörii kamoineen tiellä (Vittu elä pimputa sitä vitun pianoa siinä tai mä tungen sen sun...Miksi sun rumpulaukkus on pinottu tähän? Tässä on ovi!!! siitä kuljetaan!!! sanonko mihin sä voit tunkea nuo sun...)

* * * * * * * * * *
Päivitystä

Yksi, ehkä kaikkein vittumaisin ihmisryhmä unohtui mainita, jonka edustaja tännekin ilmaantui ja se on besserwisser. Se on se tyyppi, joka on ihan mehuissaan omasta erinomaisuudestaan ja on kokoajan säätämässä kaikkee pikkuasioita, jotka eivät sille kuulu. Sinä mikität kitaran ja menet ohi viiden minuutin päästä, niin "joku" on siirtänyt mikkiä 5cm vasemmalle. Nää on näitä tapauksia, että jos besserwisser on vaikka rumpali, niin SE käy pyytämässä lisää balanssia ja taajuutta laulajan monitoriin. Mut kaikkein sietämättömin on sähläävä besserwisser!

Kommentit

Suositut tekstit