Kuka mitä häh

Miksi mummot ja vaarit, mutta varsinkin ne mummot oikein pelaavat niitä kaupan hedelmäpelejä, jos ne kerta on niin ärsyttäviä vekottimia?
Vai oletteko te muka nähneet koskaan iloista vanhusta peliautomaatilla?
Ja mikä logiikka siihen sisältyy, että mitä äkäisempi vanhus, niin sitä useampaa masiinaa se tahkoaa yhtäaikaa, eikä edes leijonaemo vartioi reviiriään niin agressiivisesti kuin eläköitynyt pelimaanikko.

Ja toinen ihme hommeli on tää Suomalainen ihminen (latin: vtun pölijä), joka on käsittänyt eurooppalaisuuden ja ilmaston lämpiämisen jotenkin väärin.
Miksi sä kyselet pikkupakkasilla että "Miten tääl voi olla näin sairaan kylmä?"
Kun oikea kysymys kuuluu: "Miksei sulla oo pipoa päässä, pitkiä kalsareita jalassa ja tiäksää oikeen mitkä on villasukat?"

Miksi tekijänoikeus ja kuluttajavirasto ei uskalla sanoa, ettei niillä ole oikein mitään hajua, miten nykyiseen median digitaalisuuteen pitäisi suhtautua (paitsi varuilta kielteisesti), puhumattakaan tulevaisuudesta, niin että tätä pitää vähän funtsia. Notta kahtellaan, ennenkuin ruvetaan suosittaan ja laatimaan jotakin lakeja ja sen semmoisia.

Sellainen tilasto olisi kans mielenkiintoista luettavaa, että montako kertaa vuodessa voi liukkaus parhaimmillaan yllättää autoilijat ja onko autoilijoilla yleensäkkin keskivertoa enemmän vaikeuksia oppimisen ja muistinsa kanssa?

Sit vielä kysyisin, että mihinköhän me aikuisten oikeasti tarvittais sitä kuudetta ydinvoimalaa, kun kaikki perustelut tähän asti on ollut vähintäänkin naurettavia?
Energian kulutus ei ole nousussa, kioton ilmastosopimuksen raamit on hallussa, teollisuus muuttaa ulkomaille, ydinvoima ei ole puhdasta, viideskin on vasta rakenteilla, päästöt on muutenkin laskussa.
Mä en periaatteessa ole suoraan ydinvoimaa vastaan siinä on myös hyvät puolensa, mutta mä vastustan idiotismia ja lapsellista haihattelua jossa luokan isoäänisin kitisijä saa päänsä läpi, vain koska se jankuttaa asiasta tarpeeksi kauan. Miten sellainen kanssa voisi keskustella?

Ja jos vielä sen kertoisitte, että mikä filosofia näillä suomalaisilla johtajilla on, kun ne johtaa yleensä firmaa eikä työntekijöitä, jotka sen firman muodostaa? Vai onko se ihan yleismaailmallinen johtamismalli, josta meikäläinen ei vaan tajuu midis ja hyvä niin?

Kommentit

 1. Ihan sivumennen.
  Mulla ei ole mitään systeemiä.
  Mulla on vain näissä rahapeleissa satumainen onni.
  Parhaana päivänä olen jäänyt voitolle yli 5000.
  Sellainen 18-40€ on suhteellisen normaalin pistäytymisen voitto.

  Tappiota ei tule yleensä, niin ettei se viikon sisään kääntyisi voitoksi. Enkä minä niillä asu.
  Kun tulen kaupasta, jos kone on vapaa, pistän sinne 3€ ja se on siinä.
  Jos jään sillä voitolle, pistän ylittävän osan taskuun ja pelaan kolmella eurolla, ja... Jos häviän, lopetan.

  Koko viime vuonna jäin voitolle jotakin vajaat 2000€, mutta vuosi oli huono, kun parhaana voitto on ollut yli 13 000.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit