T

Minä pidän teistä. Meillä on niitä keittiömme hyllyssä viimeisimpien laskelmieni mukaan kahtakymmentäkahta eri sorttia. Mustaa, mustempaa, vihreää, valkoista, sekoituksia, rauhoittavaa, piristävää, hedelmäistä, yrttistä jne.
Twiningsin (ihan ok) tai liptonin (hyi saatana!) pussiteehen(pyhäinhäväistys) tottuneiden kannattaa testata muutakin, kuin sitä perus mustaa tai sit sitä eksootisempaa vihreää.
Kokeileppa vaikka valkoista välillä. Tai mate-teetä joka toimii varsinkin krapulaan, kuin englantilainen aamiainen krapulapanolla höystettynä. Ja jos on pakko kiskoa sitä pussiteetä, niin testaappas Clipper merkkiä. On vähän kalliimpaa kuin perus litkut, mut kyllä sen hinnan sit maistaakin.
Ja ei. En ole mikään new-age tyyppinen reikihierontakristallihörhendaali. Mä tykkään vaan hifistellä ja miksata juomani fiiliksen mukaan.

Teininä oli pakko vähentää kahvin juontia, kun maha brakas. Se ei ole niitä vatsaystävällisimpiä aamupaloja. Nykyään menee enää kuppi päivässä ja sekin lähinnä tavan vuoksi, mutta siinäkin asiassa pitää aina vähän fiilistellä. Ja siihen bodum on suositeltava vekotin, varsinkin näin kahden ihmisen talouteen kun ei sitä kannua tulis kuitenkaan kumottua loppuun. Tulos on jotain pannukahvin ja mokkamasterin välimaastoa.

Sen verran pitää vielä brassailla tähän loppuun, että:
Ai milläkö mä teeni makeutan?
Noh vaimon veljellä on oma hunajafarmi :D

Teet

Kommentit

 1. Täytyypä kokeilla Clipperiä. Joskus kuitenkin on kiireempi ja täytyy tyytyä pussiin. Mut muuten on kyllä kiva haudutella teitä, ja teitä on myös kiva ostella kun on pakko mennä Hakaniemen halliin, jossa on valikoimaa. Teet haudutan muuten feikki-Bodumissa (Ikea 10,-).

  VastaaPoista
 2. Kurvin "punnitse ja säästä"kaupassa on kans helvetin hyvä ja laaja valikoima + vaimo on siellä töissä, niin kaikkee saa henkilökuntahintaan.
  Mikä ruleoi!
  Niin ja hakiksen halli on maanpäällinen taivas!

  VastaaPoista
 3. No nyt kai sinne punnitse ja säästään täytyy ihan pakosta mennä! Kun sieltä saa kuulemma salt&vinegarsipsejä (aaarrgh) ja vielä teitäkin. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Joo, ne viinietikka sipsit vois luokitella huumausaineeksi.

  VastaaPoista
 5. Oisko antaa vinkkejä muista hyvistä teekaupoista?

  VastaaPoista
 6. Tuolla punnitse ja säästässä ja hakiksen hallissa on kyllä yhteensä niin laajat valikoimat, ettei muuta kaipaa. Monissa luomu/luontaistuotekaupoissa on kans vaiks mitä kivaa.

  VastaaPoista
 7. Teehommaa, asiallista!

  Robert's Coffeesta (no pun intended) saa mainioo Chun Me:ta, eikä maksa mitenkään järjettömästi. Jos siis diggaa mutaista vihreetä muusia. Ja kuningatarhunajaa sekaan, tietty!

  Amsterdamissa on kans yks ihan tolkuton teekauppa, olikohan niillä jotain 1200 laatuu hyllyssä. Vaarallinen mesta...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit