Sankarointia

Dodih

N
yt sitä sitten ollaan ilmeisen virallisesti aikuisia. Pitänee ruveta käymään arvokkaasti, nuhteettomasti ja esimerkillisesti, jotta nuoremmat voivat käyttää mua hyvänä esimerkkinä rakentaessaan miehen mittaa ja sen sellaista.
Toisaalta Halmeen Tonykinhan on yli 30v. kaupanpäälle vielä kansanedustaja, mutta kaikesta huolimatta mies on pysynyt mieleltään yllättävän teininä. Kateeksi käy.

Synttärit mänt oikein hienosti. Kavereita tuli luoksemme riehakoimaan kosolti ja ruoka sekä juomapuoli teki kauppansa ilmaisuudestaan huolimatta. Tein kakkuni itse, koskapa satun olemaan fennoskandian paras kakun tekijä. Vaimo tosin päätti serkkuineen koristella sen, koskapa olen myöskin fennoskandian paskin kakun koristelija.
Heräteostoksena hedelmätiskiltä bongattu sitrushetelmä sopi nimensäkkin puolesta passasi booliimme kuin nyyrikki silmään. (Ostin nimittäin yhdeksi ainesosaksi Alkosta valkkaria, joka kulki Liru nimellä. Nimi vastasi muuten sisältöä loistavasti. )
Ugli, eli suomeksi osuvasti nimetty rumeliini on siitä veikeä tapaus, ettei se oikeastaan maistu yhtään millekkään, mutta salakavalasti samaan aikaan se maistuukin vähän kaikille sitrushedelmille. Suosittelen lämpimästi.

Lahjojakin tuli komea keko. Kiitos niistä. Yksi kuitenkin ylitti kaiken.
Niinkuin heinäkuussa blogissani avauduin, multa pöllittiin fillari kokonaan ja vittu että on vituttanut siitä lähtien ihan vitusti. Mutta nytpä mul onkin uus ja siinä monta hyvää lukkoa ja vakuutusta. Nishikin City hybridillä pääsee ja lujaa! Tämä uus vehje on ihan käsittämätön peli. Minä kun luulin että se mun entinen rakkine oli hyvä, mutta tämä niskahiki rullaa talvella paremmin, kuin entinen munamankeli kesällä! Sweet.

Sattui tuossa heti hauskasti, kun pääsin ensimmäistä kertaa ottaan kunnon tyypit vehkeestä polkiessani yöllä vallilan johtoäänistudiolta masterointisession päätteeksi kohti kotia. Rokki raikas ipodista ja Hämeentie oli autio sekä sula. Kurvin jälkeenhän tie on pelkkää alamäkeä joten meno oli hurmoksellinen, vauhti tappava ja hymy korvissa! Mascot baarin edessä meininki sai vielä uuden ulottuvuuden, kun lauma hyväntuulisia ihmisiä taksia odottamassa kai, innostuivat hurraamaan suoritukselleni. " Pole pole!!! Ota kyytiin!!! GoGoGooooo!!!"
Ilmassa oli kuulkaas suuren urheilujuhlan tuntua.

Pitäis varmaan ostaa kypärä, kun pitäis sitä esimerkkiä näyttää ja... Paskat. Siitähän tulee vain ylimääräistä ilmanvastusta!






Kommentit

Suositut tekstit