tag:blogger.com,1999:blog-14180084.post3073507958945971048..comments2023-06-22T08:20:30.263+01:00Comments on Jazmanautin seikkailut: Italian PA ja PizzaaJazmanauthttp://www.blogger.com/profile/17533670634556135118noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-14180084.post-30484627474270503162014-08-18T11:07:12.537+01:002014-08-18T11:07:12.537+01:00Kunnolla vaivaamalla ja kohottelemalla taikinaan s...Kunnolla vaivaamalla ja kohottelemalla taikinaan saa kunnon sitkon, jolloin sitä on helpompi käsitellä ja pohjasta saa sitämyöten tehtyä ohuemman. Eli kyllä se määrä riittää mainiosti kahteen pizzaan.<br />Mahevaa, kun maistuu!Jazmanauthttps://www.blogger.com/profile/17533670634556135118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-14180084.post-52021631608054395332014-07-18T19:15:24.154+01:002014-07-18T19:15:24.154+01:00No tulipaha kyllä paras pitsa mitä oon tehny! Muut...No tulipaha kyllä paras pitsa mitä oon tehny! Muute aika samalla reseptillä kyllä oon tehny mutta en oo vaivannu oikeestaan ollenkaan ja kylmälle pellille oon pistäny, ja juuston kaiken päälle :) vaa kylä nyt oli nii herkkua että koko perhe kiittää ja kumartaa.Mikahttp://vanhakoulu.bandcamp.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-14180084.post-91237091566667514942014-07-18T17:45:48.808+01:002014-07-18T17:45:48.808+01:00Riittääkö tosiaan tuolla 5 desillä kahteen pellill...Riittääkö tosiaan tuolla 5 desillä kahteen pellilliseen tuo taikina? Itellä on just nousemassa taikina mutta pistin kyllä ehkä 3.5 desiä vettä ja öpaut 7 desiä jauhoja jotta riittäis kahteen pellilliseen. Oon nimittäin aiemmin tehny aina semmosen reseptin mukaan jonka kotikokki.netistä oon bongannu ja siinä on vähä isompi jauhomäärä. Saas nähä ny kuin paljontulee pitsaa ;) tuota vaivaamista en kyllä oo jaksanu niin kauaa tehä kuin nää tässä neuvoit, vaikutti kyllä tulevan hyvän tuntunen taikina.Mikahttp://vanhakoulu.bandcamp.comnoreply@blogger.com